szoba

topheader

hudegb

Kapcsolat

H-9028 Győr, Pesti u. 35-37

 GPS Koordináták:

+47° 42' 32.35"

+17° 40' 22.18"

 Tel.: + 36 96 529-540
Fax: + 36 96 529-541
E-mail: hotel@weldi.hu

Facebook

 

Kultúrális programok

Győr nemcsak a vizek, hanem a kulturális és az aktív kikapcsolódás városa is. Az alábbiakban szíves figyelmébe ajánljunk néhány remek programlehetőséget.

Győri Tavaszi Fesztivál

A Győri Tavaszi Fesztivál összművészeti fesztivál, melyben a zene, a színházi produkciók mellett a táncos rendezvények és kiállítások is helyet kapnak. A kéthetes fesztivál utcai felvonulással kezdődik, ami a kultikus téltemetés és tavaszvárás jegyében fogant. A fesztivál legrangosabb eseménye a Győri Nemzetközi Ütős Fesztivál. Ez az ütőhangszeres seregszemle egyedülálló Magyarországon, hiszen nem csak egy műfaj, hanem az ütős muzsika minden stílusa képviselteti magát a rendezvényen a klasszikus zenétől a világi-, etno-, jazz műfajokon keresztül a kísérleti, kortárs produkcióig.

Jazz Terasz a győri Széchenyi téren

Kellemes, fülbemászó jazz-muzsika vár minden kedves érdeklődőt májustól augusztusig, minden második vasárnap a győri Széchenyi téren. A hazai jazz- és zenei élet kiváló művészei alkotnak egy-egy egyedi formációt, egy önfeledt örömzenére invitálva a közönséget.

Zenepaviloni koncertek

Városunk egyik nagy múltra visszatekintő zenei rendezvénye a Győri Zenés Korzó, zenepaviloni koncert sorozat, melynek helyszíne a Radó-sziget. Az esemény gyökerei a XX. sz. első évtizedéig vezetnek vissza és a korra oly jellemző népszerű promenádok világát, a katonazene fénykorát idézik meg.

Négy Évszak Fesztivál

Győr város nem kis számú rendezvényeinek összefoglaló neve az egész évben rangos rendezvényeket és szezonnyitó és szezonzáró koncerteket felsorakoztató Négy Évszak Fesztivál. Az összművészeti fesztiválsorozat a szórakozás valamennyi válfaját felöleli, legyen az koncert, színház, fesztivál, kiállítás, gasztronómia vagy gyerekprogram, biztos akad belőle szép számmal a győri Négy Évszak Fesztivál programjaiban!

Táncművészeti Biennálé és Magyar Táncfesztivál

Páros években a Táncfesztivál, páratlan években pedig a Táncművészeti Biennálé otthona Győr, ahol magyar és nemzetközi társulatok is fellépnek.

Szent László Napok

Szent László kora a belső béke megteremtésével a magyar történelem egyik kiemelkedő időszaka volt. László király élete és uralkodása csaknem ezer év távlatában van tőlünk, mégis üzen nekünk. A ránk hagyott örökség a közelmúltig elsősorban egyházi szempontból volt jelentős városunkban. A program egyik fontos erénye, hogy Szent László király alakja az itt őrzött hermával egyértelműen Győrhöz köthető. Az esemény koncepcióját jól kirajzolja a történelmi kor, a középkor, valamint a király alakja, aki a magyar történelemben összekapcsolódik a lovagság, vitézség, becsületesség fogalmával. A fesztivál eseményei a történelmi belvárosban és az Aranyparton zajlanak. A meghívott produkciók többségét korhű díszletvilág veszi körül és népszerű látványosságot jelent.

Nyári Zenés Esték a Rába partján

Júliusban színvonalas programok várják az érdeklődőket a győri Víziszínpad előadásaira, a Nyári Zenés Esték a Rába partján című rendezvénysorozaton.

Győrkőcfesztivál

El tud képzelni egy várost, ahol három napra ingyenes játszótérré válnak az utcák, a terek? El tud képzelni egy várost, ahol 3 napig minden gyermek és felnőtt mosolyog? El tud képzelni egy várost, ahol 10 helyszínen 1000 ingyenes program várja 3 napig a gyermekeket? 10 helyszínen 1000 program, zsebpénz nem kell, mert ingyen van! Minden év július első hétvégéjén rendezik meg a gyermekeknek szóló Győrkőcfesztivált Győrben, színes programokkal, sok ingyenes játéklehetőséggel. Belépő a mosolyod, mit hozz magaddal az arcodon és egy rólad készült fotón, melyért egy Győrkőc-karkötőt kapsz, ami ingyenes játéklehetőséget biztosít a Győrkőcfesztivál összes programján!

Barokk Varázsa

Az országban egyedülálló látványosságot kínál a Barokk Varázsa rendezvénysorozat, ahol a történelmi Belváros épületei valóságos díszletet nyújtanak a jelmezesek színes kavalkádjának. Az esti programok mellett napközben koncertek, vásári komédiák, előadások kínálnak jó szórakozást minden érdeklődőnek, melyek a Barokk Esküvő színpompás ceremóniájában csúcsosodnak ki.

Győri Bornapok, Bor-, Borlovag és Gasztronómiai fesztivál

A belváros utcái hangulatos kisvendéglőkké, borozókká alakulnak át, megteremtve a fesztivál kellemes alaphangulatát.

Magyar Hagyományok Fesztiválja

Tánc, zene és folklór minden mennyiségben a Céhek Fesztiválja keretében megtartott győri Magyar Hagyományok Fesztiválja programdömpingjében és mi sem lehetne jobb kísérőprogramja a rendezvények, mint a Győri Pálinkafesztivál! Egy igen mozgalmas hétvégére Győr belvárosa a hazai hagyománytisztelet központjává válik, a hungarikumok legjavát ehetjük, ihatjuk, hallhatjuk és láthatjuk. Pálinkabódék, lacikonyhások, kézműves házak és vásár, táncbemutatók és koncertek sora garantálja, hogy a magyar virtus most sem szenved csorbát.

Győri Téli Fesztivál

A Négy évszak Fesztivál programsorozat keretében rendezett Győri Téli Fesztivál a város hamisítatlan karácsonyi üdvözlete, Hagyományosan a Városház tér ünnepi műsora nyitja meg. A díszkivilágított utcák és terek pompás hangulatot kölcsönöznek az adventi rendezvényeknek. A csodálatosan feldíszített belvárosban több tízezer égő ontja az ünnep fényeit és az ünnepi hangulatot tovább emeli, hogy minden adventi vasárnap délután gyertyagyújtás a belvárosban, de a komoly- és könnyűzenei koncertek, kulturális programok, és természetesen az Adventi vásár sem maradhat el.

Image Caption
Image Caption
Image Caption
Image Caption
Image Caption
Image Caption
Image Caption
Image Caption
Image Caption
Image Caption
Image Caption

Képek

Szolgáltatásaink

 • Büfé reggeli
 • 24 órás portaszolgálat
 • Légkondícionált szobák
 • Nem dohányzó szobák
 • Kábel TV
 • Minibár
 • Különterem
 • Programszervezés
 • Színházjegy rendelés
 • Kerékpárkölcsönzés
 • Wifi internet
 • Zárt-őrzött parkoló
 • Háromcsillagos szálloda